Leveringen

Vanaf het plaatsen van uw bestelling tot en met de ontvangst van uw producten beheert Bidfood Makady alle stappen om u een betrouwbare service te bieden.Wij gaan er trots op te mogen uitpakken met een beheersysteem van de nieuwste generatie en een uitermate dichte lokale dekking niet alleen voor onze klanten in het Brusselse, maar evenzeer voor klanten in Vlaams- en Waals-Brabant.

Uw levering

De leveringsfrequentie, tussen 1 en 6 keer per week, wordt opgesteld in functie van verschillende parameters, waaronder:

  • Uw wekelijks zakencijfer. Hoe hoger dit is, hoe hoger ook de leveringsfrequentie kan zijn.
  • Uw specifieke overeenkomsten: het deel uitmaken van een grotere groep, bepaalde specifieke voorwaarden van offerte en biedingen …
  • Uw leveringen vinden tijdens werkdagen, van maandag tot vrijdag, tussen 5u en 15u, plaats. We garanderen u een levering binnen uw keuken of uw reserve.

Toeleveringen en voorraadbeheer

De strenge selectie van onze leveranciers vormt de basis van onze kwaliteitsverbintenis. Eens de producten in onze rekken komt een heel raderwerk op gang :

  • Controle bij ontvangst van de conformiteit van de producten
  • Beheer van de productstroom volgens het FIFO/FEFO-principe (First In First Out / First Expired.  
polaroid_stock2
commande

Voorbereiding van uw bestelling

Zodra uw bestelling via onze klantendienst binnenloopt, wordt het in ons systeem ingegeven.

Trouw aan onze innovatiespirit is ons voorbereidingssysteem volledig geautomatiseerd. Hoewel de orderpicking zelf door een ordervoorbereider gebeurt, maakt die gebruik van een scan-pickingsysteem

Zodra de Cash & Carry voor het publiek wordt gesloten, neemt de avondploeg ordervoorbereiders het over om uw bestellingen klaar te zetten. Dankzij die aanpak staan we garant voor ongeëvenaarde flexibiliteit.

Nabijheid

Bidfood Makady wil zo dicht mogelijk bij de klant zijn. Daarom beschikken we over een extreem dichte lokale dekking zodat we onze producten iedere dag opnieuw op meer dan 500 adressen kunnen leveren.

Ons principe van One-stop-shopping bevoorraadt dagelijks onze klanten in het Brussels Gewest en in Waals- en Vlaams-Brabant . Om de afgelegde afstand maximaal te beperken krijgt iedere chauffeur een eigen route zodat u kunt rekenen op een referentiepersoon die uw gewoonten en verlangens zo goed mogelijk kan opvolgen.

Onze vloot

Onze 20 voertuigen zijn uitgerust met twee gescheiden compartimenten met doorlopende temperatuurregistratie; zo kunnen we positief en negatief koude producten gelijktijdig vervoeren; het volume van de voertuigen is aangepast aan de af te leggen afstand en aan de te leveren volumes; een krachtig koelaggregaat staat borg voor een volledig beheerde koudeketen tijdens de levering, … Dit zijn enkele voordelen van ons voertuigenpark dat één enkele bestelling, één enkele levering en één enkele factuur toelaat.
In bepaalde voetgangerszones werken we met versterkte teams om ook hier voor een vlotte levering te zorgen.

track

Track & Trace

Onze volledige vloot is uitgerust met een track&tracesysteem. We weten via het web op elk moment onze voertuigen zich bevinden.
Dit systeem laat onze transportdienst toe de leveringen proactief op te volgen en eventuele te anticiperen bij leveringsproblemen. De klantendienst kan indien nodig onze klanten verwittigen bij een laattijdige levering.

Bidfood Makady

Itterbeeksebaan 69
1700 Dilbeek
Phone: +32(0)2/ 463 24 24
Fax: +32(0)2/ 463 55 09
Email: info@makady.bidfood.be

Cash & Carry

Maandag-vrijdag : 6u-17u
Zaterdag:6u-13u
Gesloten op zondag en feestdagen

Klantenservice

Maandag-vrijdag : 8u-middernacht
Zaterdag : 6u-middag
Gesloten op feestdagen