Bidfood Belgium

Bidfood Belgium behoort tot de internationale Bidcorp groep, gespecialiseerd in foodservice en Horeca.

Bidfood Belgium zet de middelen en expertise van een wereldwijde groep in ten dienste van lokale behoeften. En dat aan de beste prijs.

Elk bedrijf dat deel uitmaakt van de Bidcorp groep blijft instaan voor het dagelijkse management en neemt de nodige beslissingen om flexibel en onafhankelijk te kunnen inspelen op de specifieke behoeften van haar klanten in de foodservice en horeca. Tegelijk geniet het bedrijf van de middelen en de expertise van een internationale groep.

Zo benut Bidfood Makady, dochteronderneming van Bidfood Belgium, de voordelen van een globale groep om voort te bouwen aan haar missie die ze meer dan 50 jaar geleden aanvatte: onze klanten beter dienen door de vinger aan de pols te houden.

Bidfood Makady sluit immers perfect aan bij de voornaamste missie van Bidfood Belgium:

  • Waarde creëren voor de klanten via een pro-actieve  benadering op maat van hun behoeften
  • Garanderen van “one-stop shopping” levering in de onmiddellijke omgeving van de klant

Dat alles maakt Bidfood Belgium samen met haar plaatselijke dochterondernemingen vandaag tot een belangrijke speler op de Belgische Horecamarkt.

Wij beloven u dezelfde service met hetzelfde team en tal van voordelen:
valeurs5

Synergie

Een grotere synergie tussen de internationale filialen die in de foodservice en de Horeca actief zijn. Het resultaat: we bieden onze klanten de beste producten voor de juiste prijs.

propos3

Nabijheid

Bidfood Makady wil absoluut dicht in de buurt van haar klanten zijn. Voortaan beschikken we over de globale hulpmiddelen om u ter plaatse beter te dienen.

resources

Flexibiliteit

Flexibiliteit blijft een sleutelwoord bij Bidfood Makady om onze klanten tevreden te stellen. Ontdek concreet wat wij voor u kunnen betekenen!

nabijheid

Expertise

Internationale ervaring op het vlak van foodservice: we bieden u het allernieuwste assortiment, de nieuwste trends, de meest geavanceerde technologieën.

flexibiliteit

Ressources

We hebben toegang tot de middelen van een internationale groep: zo kan elk filiaal van de groep optimaal bediend worden.

Bidfood Makady

Itterbeeksebaan 69
1700 Dilbeek
Phone: +32(0)2/ 463 24 24
Fax: +32(0)2/ 463 55 09
Email: info@makady.bidfood.be

Cash & Carry

Maandag-vrijdag : 6u-17u
Zaterdag:6u-13u
Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen

Klantenservice

Maandag-vrijdag : 8u-middernacht
Zaterdag : 6u-middag
Gesloten op feestdagen