Trouw aan haar missie “waarde creëren voor onze klanten”, implementeerden alle dochterondernemingen van Bidfood enkele jaren geleden een uitmuntendheidsbeleid voor hun producten.

Bidfood Makady deed niet anders! Hoewel de onderneming duurzaamheid al geruime tijd hoog in het vaandel droeg, geniet ze dankzij de steun van Bidfood Belgium van een heel wat ruimere expertise en veel meer mogelijkheden.

Bidfood Makady heeft overigens een eigen Quality manager in dienst die rechtstreeks rapporteert aan de verantwoordelijke bij Bidfood Belgium.

 

Voedselveiligheid

 

Een Service Level Agreement in samenwerking met onze leveranciers en klanten zorgt verder voor de kwaliteitsgarantie van onze producten. Bij de bouw van onze nieuwe infrastructuur in 2011 werd overigens rekening gehouden met het geheel van de nodige maatregelen op het vlak van HACCP volgens de meest strikte toepassing. Dankzij specifieke criteria en procedures kan Bidfood Makady een hoogwaardige service aanbieden.

Een eerste inspanning wordt al in een zeer vroeg stadium geleverd bij het selecteren van onze leveranciers. Ze moeten aan een uitgebreid aantal normen voldoen, zodat onze klanten verzekerd zijn van het allerbeste en ze moeten ons duurzaamheidsengagement respecteren.

 

De nauwe banden met Bidfood Belgium weken een synergie los die zich vertaalt in gecertificeerde producten tegen de beste prijs. Bidfood Makady heeft een certificering voor het leveren van verschillende gamma’s bio-producten.

Medewerkers worden intern opgeleid zodat ze de strengste vereisten kennen en zich bewust zijn van het belang van een professionele kwaliteitscontrole. Dankzij een aantal efficiënte procedures beheert Bidfood Makady alle parameters van de producten in haar assortiment, gedurende de volledige keten.

 

Klik hier om toegang te krijgen tot het handboek “Beheer van de veiligheid van voedingsmiddelen”.

 

Ontdek onze handleiding veiligheidsbeheer van voedingsmiddelen.

Bio

Conformiteitscertificaat voor producten afkomstig van biologische landbouw.