Bidfood is trots om Fighters Against Cancer te sponsoren!

Wie zijn Fighters Against Cancer?

Fighters Against Cancer werd in 2014 opgericht door Bert Vanmechelen , advocaat en voorzitter van Thai-Box en MMA-club “Death Row”. Het oorspronkelijke doel was iets te betekenen voor Levensloop, een bekende Belgische liefdadigheidsloop, maar het vormde uiteindelijk de springplank naar de invloedrijke vereniging die Fighters Against Cancer vandaag is.

FAC is een team van strijders van binnen en buiten de landsgrenzen. Fighters Against Cancer wil bewijzen dat fighters, ondanks de ruwe bolster, het hart op de juiste plaats hebben.

Waarom zou u Fighters Against Cancer sponsoren?

In deze tweede video legt de oprichter van Fighters Against Cancer uit waarom de organisatie afhankelijk is van donaties en de impact daarvan op hun projecten.

Waarom sponsort Bidfood Fighters Against Cancer?

Met deze sponsoring wil Bidfood het bedrijf dichter bij de samenleving brengen.

Het doel is om mensen/organisaties die het niet makkelijk hebben te ondersteunen om samen de doelen te bereiken.

Welke projecten doet Fighters Against Cancer?

Met de donaties die Fighters Against Cancer ontvangt, kunnen ze verschillende projecten en verenigingen steunen (Tuki, Kick Cancer, Horeca Against Cancer,…).

Elk jaar hebben ze een ” Fight of the year “. In 2022 was dat het ziekenhuis van Sint-Truiden (bouwen van een dierenpaviljoen). In 2023 is het Fighters Garden (belevingstuin voor kinderen), een uniek project verbonden aan Villa Rozerood.

Fights of the year