Onze waarden

Service op maat

Onze grootste zorg is oplossingen op maat te ontwikkelen die aan de noden van elk type klant beantwoorden, zowel qua assortiment als qua service. Voortaan zal bestellen nog nooit zo makkelijk, snel en aangenaam geweest zijn.

Duurzaamheid

We zijn ons ervan bewust dat morgen reeds vandaag begint, daarom geven wij extra aandacht aan duurzaamheid zowel wat betreft de keuze van leveranciers als de investering in onze infrastructuur. Duurzaamheid vertaalt zich dagelijks in onze manier van denken en handelen.

Passie

Onze bedrijfscultuur bouwt zich elke dag op door de passie voor ons vak als specialist in Foodservice. Dankzij deze gemeenschappelijke waarde bedient en adviseert ons team haar klanten op de best mogelijke manier.

Innovatie

Steeds een luisterend oor voor de trends in de markt; innovatie is onze drijfveer om onze plaats als marktleider te versterken en er onze klanten van te laten genieten.

Teamspirit

De teamspirit wordt elke dag brandend gehouden onder het personeel samen met onze klanten en partners. Het is tijdens deze uitwisselingen dat we onze inspiratie vinden…

Onze missie

Bij Bidfood Makady telt elke klant. Daarom helpen we hen om continu waarde aan hun eigen activiteiten toe te voegen. Dat doen we door flexibel op hun behoeften in te spelen en door hen culinaire oplossingen op maat te bieden aan een correcte prijs.

“Onze belangrijkste missie is bijdragen aan het succes van onze klanten.”