Bidfood Makady maakt sinds 2012 deel uit van de groep Bidvest. Afgezien van de voordelen die de globale groep ons biedt, weken we intussen geen duimbreed af van de missies en visies van onze onderneming.

Klantenservice en nabijheid ten opzichte van onze klanten blijven prioritair. Bovendien kan ons team van 80 medewerkers, dankzij haar enorme polyvalentie en beproefde flexibiliteit, aan alle situaties het hoofd bieden.

Voortaan beschikken we over een groter assortiment om nog beter aan uw behoeften tegemoet te komen. Bovendien versterkten we ook het duurzame aspect van onze onderneming.

Makady wordt Bidfood Makady !

“Bidfood International stelt meer dan 25.000 mensen tewerk en realiseert een zakencijfer van 2.714 miljard euro in vijf continenten.

In mei 2016 besliste de Zuid-Afrikaanse groep Bidvest om haar activiteiten in meerdere branches op te splitsen. In dat kader werd Bidcorp International opgericht: het bedrijf is gespecialiseerd in de foodservice en horeca. Alle filialen die in deze sector actief zijn, dragen de naam Bidfood.

Elk land heeft beslissingsbevoegdheid en autonomie. Bidfood Makady blijft een uitgebreid gamma food- en non-foodproducten verdelen en blijft haar klanten gepersonaliseerde diensten aanbieden.

Nabijheidsservice staat in ons beleid centraal. Onze troeven daarbij zijn:

  • Levering de volgende dag voor alle bestellingen die tot middernacht worden geplaatst
  • Een professionele en vakkundige klantenservice
  • Een Cash & Carry op maat van uw noden
  • Wanneer wij langskomen, kunt u ons uw afvalolie meegeven en draagt u meteen uw steentje bij aan de bescherming van het milieu
  • Een rijk en gevarieerd assortiment
  • De ervaring van onze medewerkers

Bidfood Makady, dat is…

450

 

beleverde klanten per dag

+ de 2.750.000

 

Geleverde pakjes per jaar

20

Vrachtwagens

5000m²

 

opslagcapaciteit