Food & non-food

Om zo goed mogelijk aan uw vraag te voldoen, stelt Bidfood Makady een uitgebreid gamma voor, van kleine verpakkingen tot bulk. Dankzij de synergie met Bidfood Belgium blijven wij ons assortiment uitbreiden en diversifiëren om te voldoen aan de tevredenheid van onze klanten

Foodassortiment

Droog

Bidfood Makady heeft een grote opslagplaats voor zogenaamde ‘droge’ producten. Dit assortiment omvat alle producten die op omgevingstemperatuur bewaard mogen worden. U vindt er een zeer groot aanbod artikelen (drankjes, conserven, culinaire hulpmiddelen, …) dat continu wordt uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Een grote hoeveelheid artikelen wordt in onze opslagplaatsen gestockeerd en is dus onmiddellijk beschikbaar.

Een grote hoeveelheid artikelen worden in onze opslagplaatsen gestockeerd en zijn dus onmiddelijk beschikbaar. Sommige, zeer specifieke artikelen, zijn niet permanent op stock. Bij bestelling moet u hier rekening houden met een iets langer levertijd.

Vers

Bidfood Makady heeft zijn eigen opslagplaats voor zogenaamde ‘verse’ producten. Verse producten zijn de producten die op een constante temperatuur tussen 2° en 4°C bewaard moeten worden. Dit is een zeer uitgebreid gamma, van zuivelproducten tot vleeswaren maar ook verse sausen, smeersalades, tapenades of gerookte vis.

Diepvries

Een deel van de opslagruimte van Bidfood Makady is voorbehouden voor diepvriesproducten.

De artikelen worden hier op een constante temperatuur van -18 °C bewaard.

Het handhaven van de koudeketen vergt uiteraard een specifieke logistieke organisatie in alle stappen van het proces.

Het gamma van Bidfood Makady omvat een enorme productvariëteit gaande van ijs tot diepgevroren groenten, maar ook snacking, zeeprodukten, brood en gebak.

Non-foodassortiment

shutterstock_534248143

Non-food

De noden van Horeca beperken zich niet enkel tot voeding. Logisch dus dat Bidfood Makady haar assortiment heeft aangevuld met een gamma non-foodartikelen. U vindt in deze categorie tal van producten op maat van onze klanten: onderhoudsproducten, wegwerpserviezen, …

Aangezien Bidfood Makady zich historisch toespitste op de wereld van snacks kunnen wij u ook een ongezien assortiment non-food producten, speciaal voor dit domein ontworpen, aanbieden

Het spreekt dan ook voor zich dat wij u in dit vlak een onvergelijkelijk assortiment non-food producten kunnen aanbieden.

Bidfood Makady

Itterbeeksebaan 69
1700 Dilbeek
Phone: +32(0)2/ 463 24 24
Fax: +32(0)2/ 463 55 09
Email: info@makady.bidfood.be

Cash & Carry

Maandag-vrijdag : 6u-17u
Zaterdag:6u-13u
Gesloten op zondag en feestdagen

Klantenservice

Maandag-vrijdag : 8u-middernacht
Zaterdag : 6u-middag
Gesloten op feestdagen